Hybridfit

HybridFit Ruiter Clinic

HybridFit verzorgt een leuke en zeer leerzame Ruiter Clinic bij jullie op stal. Tijdens deze Ruiter Clinic leren jullie alles wat belangrijk is om een goede ruiter te zijn. Hoe het menselijk lichaam in elkaar zit en functioneert, maar ook ten opzichte van het paard. Jullie leren waarom het belangrijk is dat de ruiter goed in vorm moet zijn en wat voor invloed een ruiter training kan hebben op de prestaties tijdens het paardrijden. Er wordt ook aandacht gegeven aan voeding en het belang hier van. We gaan met elkaar een houdingsanalyse doen, zodat jullie leren hoe de houding van een ruiter hoort te zijn en op welke punten je kan letten om de houding te verbeteren.

De Ruiter Clinic zal bestaan uit verschillende onderwerpen. Na wat theorie gaan we de lesstof in de praktijk uitvoeren en lekker sportief aan de slag met een leuke doeltreffende training!

Wat houdt de HybridFit ruiter clinic in

We gaan leren over de werking menselijk lichaam (zowel op als van het paard). Hierbij komt kijken de mobiliteit van onze gewrichten, het balans van ons lichaam en op de rug van het paard, we leren juiste kracht spanning aan te nemen voor een goede houding en waarom gezonde voeding belangrijk is.
Ook gaan we kijken naar veel voorkomende blessures en hoe we deze kunnen voorkomen. Hierbij komt een deel theorie en praktijk kijken. Tijdens de theorie gaan we met elkaar een houdingsanalyse uitvoeren om te kunnen zien waar eventueel aandachtspunten zitten. In de praktijk gaan we in groepsverband een ruiter training volgen en daarna krijgt ieder een training op het paard.

Voor meer informatie over de Ruiter Clinic, mail naar Info@HybridFit.nl

Tarieven Ruiter Clinic

Clinic Theorie en groepstraining
25,-
Theorie
Houdingsanalyse
Groepstraining
 
Prijs bij minimaal 10 personen
Clinic rijden op het paard
35,-
30 minuten training op het paard per combinatie.
 
 
 
 
Totale ruiter clinic
60,-
Theorie
Houdingsanalyse
Groepstraining
30 min training op het paard