Small Group Training

Vind je het leuker om met een eigen groepje een training te volgen? Ook dit is natuurlijk mogelijk bij HybridFit, met haar Small Group Ruiter Training. We gaan in groepsverband een ruiter training volgen. Dit houdt in, dat we in ongeveer 60 minuten de belangrijkste spiergroepen voor jullie als ruiters gaan trainen met de daarvoor meest geschikte oefeningen. De training is gericht op een goede houding en balans te krijgen en je algehele fitheid te verbeteren. Ook deze training kan op jullie eigen locatie worden uitgevoerd!

Inhoud

Elke ruiter training van HybridFit is zeer gevarieerd om jezelf en je metgezellen continu uit te kunnen dagen en zich te kunnen laten verbeteren. Jullie zullen merken dat je binnen de kortste keren over een betere conditie beschikt en daadwerkelijk vooruit bent gegaan in zowel houding, balans, kracht als mobiliteit. De small group training van HybridFit zorgt voor veel plezier, meer uitdaging en haalt het beste in jou als ruiter naar boven.

Indien het lastig is om in een groep de training te volgen, is de HybridFit Ruiter Training misschien ook wel wat voor jou!

Small Group Training
15,- PP *
Duur +/- 60 min
Specifieke oefeningen

* De 15 euro per persoon is een vanaf prijs, deze prijs is afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers aan de Small Group Training en de locatie van deze training. Voor een exacte prijs per persoon voor jouw situatie neem gerust contact op!