50+Fit Training

Bent u 50+ en wilt u graag weer paardrijden of graag fit blijven voor in het zadel?

HybridFit verzorgt voor u een ruiter training op maat om dit samen te realiseren. Samen gaan we dan ook aan de slag met leuke en doeltreffende oefeningen. Naarmate u ouder wordt neemt namelijk het balans en de kracht van uw lichaam af.Met de 50+ Fit ruiter training gaan we werken aan een goed balans, een soepele mobiliteit van de gewrichten en zorgen we dat de spierspanning optimaal blijft.

Waarom 50+Fit Training?

Door hier vroegtijdig samen op in te spelen kunnen wij ervoor zorgen dat u fit blijft of weer wordt. Door intensief te werken aan uw mobiliteit, kracht en balans kunnen wij samen de kans op eventuele blessures verkleinen en uw prestaties verbeteren . De ruiter training van HybridFit voor 50+ wordt hier namelijk helemaal op aangepast. Hier vanuit gaan we werken aan een vitaal lichaam, zodat u optimaal kunt genieten van wat deze mooie sport u te bieden heeft.

Voor uw training op maat kan HybridFit naar u toe komen, handig als u weinig tijd heeft en de training kan gewoon op stal plaats vinden!

Volgt u liever een training met een eigen groepje? Ook dit is mogelijk in combinatie met 50+Fit, voor informatie wat een groep training inhoud kunt u kijken bij de Small Group Training van HybridFit, ook dit is mogelijk op eigen locatie.

Intake & 50+ Fit
50,-
Intake
Training 50+ Fit
Duur +/- 45 min
Specifieke oefningen
50+ Fit
35,-
Training 50+ Fit
Duur +/- 30 min
Specifieke oefeningen
 
10 Rittenkaart
315,-
Trainingen 50+ Fit
Duur +/- 30 min per training
Specifieke oefeningen
Iedere training opnieuw aangepast