Wendy Schmitt

Mijn naam is Wendy Schmitt en ben oprichtster en eigenaresse van HybridFit Ruiter Training. Ik ben 30 jaar en ben woonachtig in Ridderkerk.

Lees meer over mij:

Ook ik ben groot liefhebber van de paardensport. Al snel raakte ik gefascineerd door de bewegingen van het paard en om naar perfectie te streven. Door veel met (jonge) paarden te trainen werd mij steeds duidelijker hoe belangrijk de invloed van de ruiter hierbij is. Zo is mijn interesse in het functioneren van het menselijk lichaam in relatie tot de ruitersport gewekt.

Nadat ik jarenlang werkzaam ben geweest bij verschillende fysiotherapiepraktijken en sportcentra en diverse opleidingen te hebben gevolgd, heb ik mij vervolgens gespecialiseerd in de ruitersport. Door mijn kennis van revalidatie en sport gerichte trainingen  en ervaringen als amazone te bundelen is HybridFit Ruiter Training ontstaan. Mijn uiteindelijke doelstelling hierbij is om samen met de ruiter het optimale resultaat uit de prachtige combinatie van mens en paard te halen door middel van specifieke oefeningen en trainingen gericht op het paardrijden, en revalidatie begeleiding bij fysieke klachten en beperkingen.