Meer zelfvertrouwen in het zadel

Menig ruiter is gestopt met zijn of haar sport, doordat er een angst ontstaan is voor het paardrijden. Denk hier bijvoorbeeld aan een valpartij of een paard dat uitbrak. Mensen worden dan onzeker of bang en vertrouwen daardoor het paard of hun eigen lichaam niet meer. Ook hier kan HybridFit je bij helpen. Deze ruiter training is speciaal ontwikkeld voor meer zelfvertrouwen in het zadel.

Door speciale oefeningen en training kan HybridFit er voor zorgen dat uw reactievermogen, balans, stabiliteit en kracht weer zo ontwikkelt wordt dat je onverwachte bewegingen beter kunt opvangen en daardoor voortaan meer zelfverzekerd in het zadel zit.
Ook het stukje mentale angst gaan we bespreken en hier wat oefeningen voor doen, zodat je je angst weer durft los te laten en weer kan gaan genieten!

Deze training kunnen we ook combineren met de HybridFit Balans Training op het paard, om je zo weer een zekerder gevoel op de rug van het paard te geven.

Ook in het geval van eventueel opgelopen blessures is deze angst vaak aanwezig. HybridFit is gespecialiseerd in revalidatiebegeleiding en training.

Intake & Zelfvertrouwen in het zadel
60,-
Intake gesprek
Training zelfvertrouwen in het zadel
Duur +/- 90 min
Specifieke oefeningen
Zelfvertrouwen in het zadel
40,-
Training zelfvertrouwen in het zadel
Duur +/- 60 min
Specifieke oefeningen
 
10 Rittenkaart
360,-
Trainingen zelfvertrouwen in het zadel
Duur (per training) +/- 60 min
Specifieke oefningen
Iedere training opnieuw aangepast op resultaten