Ashley Brons

Ik ben ashley van megen-brons. Ik woon in werkendam. Daar heb ik ook mijn eigen stal.

Ik train daar mijn eigen paarden, paarden van andere, geef ik les en staan er mensen op pension met hun paarden. Op dit moment zijn mijn 2 beste paarden SB San Diego en SB Detroit. SB San Diego rij ik internationaal grand prix en SB Detroit internationaal lichte tour. Daarnaast heb ik nog heel veel jonge talentvolle paarden van alle leeftijden. Deze hoop ik in de aankomende jaren ook succesvol uit te brengen op internationaal niveau. Al mijn paarden zijn bij mij vanaf 4 maanden oud of zelf gefokt en ben er ook erg trots dat ik ze allemaal zelf heb opgeleid.

Mijn doelen voor de aankomende tijd zijn hopelijk kaderscores halen met SB San Diego en SB Detroit succesvol te starten en grand prix klaar te maken. Daarnaast mijn jonge paarden zo fijn mogelijk te trainen en klaar te maken voor de wedstrijden.

HYBRIDFIT:

Paardrijden doe je samen met je paard. We doen er altijd alles aan om het paard helemaal fit te hebben maar het is ook heel belangrijk dat jezelf fit bent. Daarom ben ik erg blij met de begeleiding van hybridfit. In mijn drukke leven is het soms lastig om mijn voeding en beweging naast het paardrijden goed te regelen. Maar nu met de hulp van Hybridfit gaat dit al heel veel beter. Zo ben ik zelf ook fitter en merk ik dit tijdens het rijden. Ook is het erg belangrijk om de juiste balans te hebben op het paard.

Met de oefeningen die we doen krijg ik dit steeds beter en kan ik nog meer groeien in mijn rijden. 

Ik ben daarom ook erg trots dat ik bij het Hybridfit team mag horen:):)