Carmen Mulrain

Ik ben Carmen Mulrain ik rij met mijn paard Essens’s Elino op Lichte Tour niveau, ben NHB Deurne gediplomeerd instructeur Allround niveau 4. Tevens ben ik gelicend jurylid tot ZZ-Licht niveau.
Vanaf 2007 ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam als Carmen Mulrain Horses. Ik inversteer graag in mezelf om steeds weer nieuwe kennis op te doen.
Ik ben bij Wendy terecht gekomen omdat ik zelf een aantal ongemakken in mijn lijf ervaarde. Door in de loop van de jaren toch een aantal keer op niet traditionele manier van afstappen heb ik artrose in mijn heupen ontwikkeld. Hierdoor ervaar ik stijfheid en een verkeerde belasting van mijn lijf. Ik merkte in de training van de serie om de pas dat ik te laat meekwam.
Om de atrose stabiel te houden en toch weer meer losheid in me lijf te verkrijgen ben ik bij Wendy gaan trainen. Mijn balans, cordinatie en soepelheid is weer een stuk verbeterd. Wat ik duidelijk kan waarnemen in mijn rijden.
Doordat Wendy zelf ook heeft gereden vond ik eindelijk iemand die me begreep met mijn beperking in mijn lijf die ik al met meerdere fysiotherapeuten had besproken.
Ik ben onwijs blij met de trainingen en daarbij kan ik mijn leerlingen ook beter begelijden met houding problemen.