Hybridfit

HybridFit Training op het paard

De HybridFit training op het paard is speciaal ontwikkeld om 1 te kunnen worden met de bewegingen van het paard en om een goede houding te krijgen. Het is erg belangrijk dat de ruiter de bewegingen van het paard niet verstoort en vloeiend hier in mee kan gaan. Met deze training leer je om je paard goed aan te voelen en wat voor effect jouw beweging is ten opzichte van het paard. Met de HybridFit training op het paard wordt er volledig aandacht gegeven aan je houding, zit en balans op het paard en leer je hoe je je eigen lichaam kan in zetten om je hulpen te gaan verfijnen.

Voor deze ruiter training komt HybridFit naar de locatie waar je paard staat.

Nadat we kennis hebben gemaakt ga jij met je paard beginnen met losrijden, zodat ik eerst je houding op het paard kan analyseren. Daarna neem ik eventueel het paard aan de longe met jou op zijn rug of je rijd los. Vervolgens zullen wij verschillende oefeningen doen om jouw houding en balans op het paard te verbeteren.

Deze training kan ook met jonge paarden, alleen dan zullen de oefeningen iets aangepast worden zodat we het paard niet storen in zijn beweging.

 

Tarieven training op het paard

HybridFit training op het paard
50,-
Duur +/- 45min
Excl. reiskosten