Hybridfit

HybridFit Ruiter Training

Het optimale samenspel tussen ruiter en paard zijn uiteraard van groot belang voor het verrichten van een topprestatie. Om dit samenspel op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen is het daarom belangrijk dat niet alleen het paard, maar ook de ruiter in topconditie is.

De HybridFit ruiter training helpt jou om in deze topconditie te komen! Door samen te gaan kijken waar jouw problemen, zwakke punten of disbalans zitten kunnen we deze door middel van trainingen en of behandelingen gaan oplossen. Tijdens de ruiter trainingen gaan wij werken aan het basis uitgangspunt houding en balans, maar ook aan de conditie en ademhaling. Tevens leer je de juiste spierspanning en ontspanning aan te nemen voor correcte hulpen naar je paard tot op het hoogste niveau.

De ruiter training

De ruiter trainingen van HybridFit beginnen altijd met een intake. Wij hechten veel waarden aan de intake omdat tijdens dit gesprek de problemen van de ruiter naar boven komen. Doordat we goed weten waar de problemen zitten kunnen we deze tijdens de ruiter training gaan behandelen.

Wat kan HybridFit ruiter training voor jou betekenen?

HybridFit ruiter training helpt jou bij het verbeteren van onder andere je balans, mobiliteit, een onafhankelijke zit, juiste houding, uithoudingsvermogen, een goede ademhaling en ontspanning

De HybridFit ruiter trainingen kunnen zich ook onder andere richten op de volgende problemen zoals bijvoorbeeld een scheve zit, lage rug klachten, nek klachten,  een overheersende voorkeurskant, bekkenpijn.

Dit is pas een greep uit de problemen die er opgelost kunnen worden met HybridFit ruiter trainingen.

Indien je een blessure of beperking mocht hebben wordt als eerste hier van uit gewerkt om daarna het optimale uit je zelf te kunnen halen.

Om het optimale uit een training te halen is het ook mogelijk om de HybridFit Ruiter Training te combineren met de HybridFit Training op het paard.

Tarieven HybridFit Ruiter Training

HybridFit & Intake
60,-
Intake gesprek
Training HybridFit
Duur: +/- 90 min
 
HybridFit
40,-
Training HybridFit
Duur: +/- 60 min
 
 
Tien rittenkaart
360,-
Trainingen HybridFit
Duur (per training): +/- 60 min